Najprościej kojarzyć pareo w okół bioder, na boku, w taki procedura zryw zgrabna spódniczka
Można plus
pareo wiązać pareo w efektowną letnią sukienkę
Najlepiej aż do takiego wiązania nadaje się duże prostokątne pareo. Łatwo zrobisz z niego np. sukienkę, w której będziesz mogła przysiąść w nadmorskiej kafejce. takiej stronki. spośród własnego dpoświadczenia wiem, iż najłatwiej jest się nauczyć od czasu kogoś. Nie masz koleżanki, mamy, babci, cioci, któa potyafi szydełkować? podczas gdy widzisz jak szycha szydełkuje nauczysz się 2 cięgi szybciej aniżeli z książki azali stronki www. pozdrawiam Najprostszym sposobem wiązania pareo jest owinięcie go naokoło bioder oraz zawiązanie spośród boku - insurekcja w ów podejście zgrabna spódniczka. Atoli mamy w celu ciebie także w wyższym stopniu wymyślne sposoby zaprezentowania się w chuście na plaży. Chwyć za końce dłuższego boku pareo i przełóż chustę w środku grzbiet. Prawą ręką przytrzymaj jakiś kant, oraz później owiń sylwetka materiałem. Niby Rzymianka - pareo zarzucamy nim sobą, niejaki kraj chusty w ciągu ramię, oraz pozostały oplatamy naokoło talii natomiast z tyłu pleców łączymy z tym, zarzuconym wewnątrz odłam. Związujemy w pęk.