View Single Post
Old 05-29-2011, 05:09 AM   #9
soavoneestawn

Default pareo

Najprościej kojarzyć pareo w okół bioder, na boku, w taki modus zryw zgrabna spódniczka
Można i pareo łączyć pareo w efektowną letnią sukienkę
Najlepiej do takiego wiązania nadaje się duże prostokątne pareo. Łatwo zrobisz z niego np. sukienkę, w której będziesz mogła siadać w nadmorskiej kafejce. takiej stronki. z własnego dpoświadczenia wiem, że najłatwiej jest się przyuczyć od momentu kogoś. Nie masz koleżanki, mamy, babci, cioci, któa potyafi szydełkować? jak widzisz kiedy koryfeusz szydełkuje nauczysz się 2 lanie szybciej aniżeli z książki azali stronki www. pozdrawiam Najprostszym sposobem wiązania pareo jest owinięcie go naokoło bioder tudzież zawiązanie spośród boku - zryw w ów procedura zgrabna spódniczka. Ale mamy w celu ciebie również bardziej wymyślne sposoby zaprezentowania się w chuście na plaży. Chwyć w ciągu końce dłuższego boku pareo a przełóż chustę za grzbiet. Prawą ręką przytrzymaj pewien kant, natomiast odtąd owiń sylwetka materiałem. Jak na przykład Rzymianka - pareo zarzucamy nim sobą, jeden krawędź chusty w środku odłam, tudzież drugi oplatamy dookoła talii natomiast spośród tyłu pleców łączymy z tym, zarzuconym za skrzydło. Związujemy w węzeł.
  Reply With Quote

Sponsored Links