Najprościej sprzęgać pareo w okół bioder, na boku, w taki metoda powstanie zgrabna spódniczka
Można i
pareo wiązać pareo w efektowną letnią sukienkę
Najlepiej aż do takiego wiązania nadaje się duże prostokątne pareo. Łatwo zrobisz spośród niego np. sukienkę, w której będziesz mogła usiąść w nadmorskiej kafejce. takiej stronki. spośród własnego dpoświadczenia wiem, że najłatwiej jest się wyszkolić odkąd kogoś. Nie masz koleżanki, mamy, babci, cioci, któa potyafi szydełkować? podczas gdy widzisz jak persona szydełkuje nauczysz się 2 razy szybciej aniżeli spośród książki bądź stronki www. pozdrawiam Najprostszym sposobem wiązania pareo jest owinięcie go około bioder oraz zawiązanie z boku - zryw w ten modus zgrabna spódniczka. Niemniej jednak mamy dla ciebie także bardziej wymyślne sposoby zaprezentowania się w chuście na plaży. Chwyć w środku końce dłuższego boku pareo oraz przełóż chustę w środku grzbiet. Prawą ręką przytrzymaj niejaki kant, a potem owiń cielsko materiałem. Na miarę Rzymianka - pareo zarzucamy przedtem sobą, jakiś kant chusty wewnątrz odłam, i inny oplatamy około talii a spośród tyłu pleców łączymy z tym, zarzuconym w środku odłam. Związujemy w węzeł.