View Single Post
Old 05-29-2011, 04:59 AM   #5
soavoneestawn

Default pareo

Najprościej kojarzyć pareo w okół bioder, na boku, w taki tryb insurekcja zgrabna spódniczka
Można i pareo kojarzyć pareo w efektowną letnią sukienkę
Najlepiej do takiego wiązania nadaje się duże prostokątne pareo. Łatwo zrobisz spośród niego np. sukienkę, w której będziesz mogła przysiąść w nadmorskiej kafejce. takiej stronki. z własnego dpoświadczenia wiem, że najłatwiej jest się wyszkolić od czasu kogoś. Nie masz koleżanki, mamy, babci, cioci, któa potyafi robić szydełkiem? kiedy widzisz gdy wybitna osoba szydełkuje nauczysz się 2 plagi szybciej niż spośród książki jednakowoż stronki www. pozdrawiam Najprostszym sposobem wiązania pareo jest owinięcie go naokoło bioder natomiast zawiązanie z boku - insurekcja w ten tryb zgrabna spódniczka. Jednakże mamy dla ciebie również bardziej wymyślne sposoby zaprezentowania się w chuście na plaży. Chwyć wewnątrz końce dłuższego boku pareo zaś przełóż chustę za plecy. Prawą ręką przytrzymaj jeden kant, tudzież od tego czasu owiń cielsko materiałem. Jak na przykład Rzymianka - pareo zarzucamy zanim sobą, niejaki krawędź chusty za odłam, i inny oplatamy około talii tudzież z tyłu pleców łączymy z tym, zarzuconym za odłam. Związujemy w pętlica.
  Reply With Quote

Sponsored Links