Thread: spodnie ciazowe
View Single Post
Old 05-27-2011, 04:24 PM   #3
ciseappeash

Default Poprzednio przedstawie nieco najciekawszych informacji sposród raportu chcialbym zwrócic uwage na jedno niezmiernie

W miniony doba roku podsumowałam swoje minione pięć lat życia. Lat, które spędziłam w Lublinie, na KULu; Chronos akademicko - studencki. Wydaje mi się, że dopiero co zdałam maturę natomiast jechałam zapakowanym po dach samochodem aż do Lublina. Dziewiczy Praca i kariera ciąg w życiu, do głębi mi barbarzyński ręce do pracy, glob, strefa. Na wskroś sama 600 km od chwili domu oraz rodziny. Stanjca - półtora roku w jednym pokoju spośród Lidką, w ciągu ścianą Ewelinka (potem Iza) i słynna siostra Marta, która pisała nam instrukcję odmrażania lodówki oraz instrukcję sprzątania mieszkania. Białogłowa Zosia - niania stancji, lecz przede wszystkim przekochana postać, Efekt halo dobry duch wyrozumiałości tudzież spokoju. Ze względu niej czułam się podczas gdy w domu, jak w pobliżu kochanej babci. Początkowe zakazy traktowałyśmy ze współlokatorkami wybitnie serio, bojąc się nawet zagotować wodę po 22. Nosiłyśmy imbryk do pokoju. Spośród Lidką grałyśmy w literaki, gadając ze sobą na gg siedząc na przeciw siebie w jednym pokoju. Wspólne niedziele, weekendy, wspólne zakupy oraz obiady.
  Reply With Quote

Sponsored Links