View Single Post
Old 03-09-2011, 02:45 PM   #2
Bleafthet
Private

Bleafthet is on a distinguished road
Default darmowe ###### galerie

Od jakiegos czasu darmowe filmy ########o zarowno ja jak rowniez moja zona Hania zaczelismy dostrzegac, ze
nasze zycie seksualne nieco poszarzalo. W znaczacej liczbie przypadkow zdarzalo sie nam lezec obok siebie i zasypiac w leniwym milczeniu. Stan ten nieco sie zmienil, gdy zaczelismy zachecac sie ogladajac "niegrzeczne" filmy. To jakos wplynelo na to, ze na nowo zainteresowalismy sie potrzeba dawaniem sobie rozkoszy. Na poczatku ogladalismy filmik przed rozpoczeciem zabawy, w przyszlosci zaczelismy glosno i pieprznie komentowac film podczas projekcji. Ktoregos dnia, gdy przypatrywalismy sie zmaganiom jakiejs czarnoskorej pary, Hanka nagle rozebrala sie, a nastepnie zdjela szybko ubranie i ########o ze mnie.
- Nie sadzisz, - powiedziala patrzac na mnie - ze mam taka sama wielka dupe i miesista pizde jak ta Murzyna? Ty tez masz niezla pale, a ja juz jestem maslana w srodku...
Ta slowna, nieco wulgarna, ########o zabawa bardzo mi sie spodobala i czym predzej siegnalem reka do piczki naszej zonki. Zaczalem masowac cipke i wsuwac palce wewnatrz bardzo mokrej juz szparki.
Bleafthet is offline   Reply With Quote

Sponsored Links